Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Cees Bouma klaar voor 100e marathon

Woensdag 12 oktober 2016
Cees Bouma klaar voor 100e marathon
Foto: Loopgroep Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 15 oktober loopt Cees Bouma uit Biddinghuizen zijn honderdste marathon. Hij doet dit bij de Landgoed Twente Marathon (LTM). Zijn hardloopvrienden van Loopgroep Biddinghuizen lopen met hem mee.

Veel mensen hebben de smaak van hardlopen te pakken. En hebben 'ooit een marathon lopen' op hun bucketlist staan. Cees Bouma kreeg duidelijk de smaak te pakken na zijn eerste in 1994. De afgelopen vijf of zes jaar loopt hij er zelfs tien per jaar. En zaterdag zijn honderdste editie.

Jubileum in Twente
Hij heeft ervoor gekozen het jubileum tijdens LTM te laten plaatsvinden, omdat de route door het Nationaal Landschap Noordoost-Twente voert. Over landgoederen en landerijen in Twente die speciaal voor deze dag hun poorten openen.


Loopgroep Biddinghuizen
Loopgroep Biddinghuizen wil deze sportprestatie niet ongemerkt voorbij laten gaan. Zij wil niet alleen met hem meelopen, maar ook gezamenlijk starten en finishen. Hiervoor hebben deze lopers vanaf de zomer gezamenlijk getraind. Een aantal zondagen liepen zij lange afstanden van 27 en 32 kilometer. Dinsdag was de laatste gezamenlijke reguliere training van de loopgroep vooraf aan de marathon.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Atletiek
Flevolamb
Flevolamb
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top