Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

BAS Tennis krijgt padelbaan

Maandag 24 oktober 2016
BAS Tennis krijgt padelbaan
Foto: Angelique Hermus / BAS Tennis

BIDDINGHUIZEN - In twee bijzondere Algemene Leden Vergaderingen heeft BAS Tennis met een grote meerderheid besloten om de bouw van een padelbaan op het tennispark in Biddinghuizen te realiseren.

Padel is een mix van tennis en squash. Het wordt meestal in dubbel gespeeld, en de bal mag terugkaatsen via de omringende muur. Net zoals bij tennis mag de bal slechts eenmaal het speelveld raken. Het scoreverloop is identiek aan tennis, maar de opslag is onderhands.

"Padel is gemakkelijk om aan te leren", schrijft BAS Tennis in een persbericht. "Als je ooit een racketsport hebt beoefend, duurt het letterlijk een aantal minuten om een degelijk niveau te halen". Maar zelfs voor spelers die deze ervaring niet hebben, is het veel makkelijker om aan te leren dan bijvoorbeeld tennis, dat veel meer technische vaardigheden eist.

BAS tennis wil de eigen leden, dorpsgenoten en andere belangstellenden met de padelbaan de mogelijkheid bieden om deze sport uit te proberen en te beoefenen. Verwacht wordt dat de realisatie in april 2017 zal zijn afgerond, waarna de mogelijkheid zal worden geboden om de sport bij BAS tennis te spelen.

BAS Tennis / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top