Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuwe outfit Loopgroep Biddinghuizen

Maandag 7 november 2016
Nieuwe outfit Loopgroep Biddinghuizen
Foto: Serious Dorpsfestival

BIDDINGHUIZEN - De lopers van Loopgroep Biddinghuizen hebben Schaap Holland bezocht, voor een fotomoment en een rondleiding. Zo wilden zij het bedrijf persoonlijk bedanken voor hun nieuwe loopkleding. De andere sponsors zijn Body Circle, Schrama Nurseries en Jack en Peter Graumans.

De nieuwe kleding was precies op tijd klaar om voor het eerst aan te trekken bij de honderdste marathon van Cees Bouma. De lopers vergezelden hun hardloopmaatje tijdens deze bijzondere gelegenheid. Die eensgezindheid was duidelijk te zien en zo heeft de groep een visitekaartje afgegeven.

Sponsors
De sponsors hebben allemaal een link met Loopgroep Biddinghuizen. Een aantal trainers werkt bij Schaap Holland. Leny Burgers is ook een van de trainers en heeft daarnaast haar eigen praktijk aan huis onder de naam Body Circle. Zij heeft zich onder andere gespecialiseerd in natuurgeneeskunde, Bowentherapie, spatadertherapie en haptorelaxatie. Ook voor sportmassage of een ontspannende hotstone-massage kan je hier terecht.


Hardloopfamilie
Harry Schrama traint al jaren bij de loopgroep en zijn kinderen en kleinkinderen doen geregeld mee. Met hun fruitboomkwekerij Schrama Nurseries hebben zij ook een sponsorbijdrage geleverd. Net als de broers Jack en Peter Graumans. Overigens heeft GICOM ook een financiële bijdrage geleverd. Het Biddinghuizer bedrijf is onder meer sponsor van de Ketelhavenloop, waar de lopers aan meedoen.

Plezier in lopen
Dat lopers al jaren bij de loopgroep trainen, zegt wat over de sfeer onderling. Iedereen binnen de loopgroep kan zijn of haar eigen tempo lopen, al dan niet uitgedaagd door de anderen. Het is altijd vrijblijvend op te komen of te gaan, wanneer je niet kan, word je er niet op aangekeken. Ook kun je zomaar eens mee trainen, om te ervaren hoe het is. Meer informatie staat op http://www.loopgroepbiddinghuizen.nl

Bron: Loopgroep Biddinghuizen
nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.9 °C
  • 0.0 mm
  • 22.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top