Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Winter Fair in Biddinghuizen

Dinsdag 8 november 2016
Winter Fair in Biddinghuizen
Foto: Patio Tuinen -met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 25 november en zaterdag 26 november vindt er een Winter Fair plaats aan de Oldebroekerweg 21-23 in Biddinghuizen. Twee dagen waarin creatieve ondernemers uit Flevoland met kraampjes en activiteiten een gezellig familie-event neerzetten.

Nog even een cadeautje voor de feestdagen scoren? Inspiratie opdoen voor de winterversiering thuis? Of een stukje pony rijden met uw (klein)kind? De Winter Fair is een uitje voor iedereen. Eén avond en een dag is het terrein van Patio tuininrichting omgetoverd tot een ouderwets knusse kerstmarkt waar van alles te beleven is. Zo is er, naast de diverse kraampjes, gratis tuinadvies van een van de tuinarchitecten, vind u hippe en vintage woonartikelen voor in huis. Ook is er een schilderworkshop, een fotograaf voor een spontaan portret, verkoop van winterplanten en méér.

Initiatiefnemers
De Winter Fair is een initiatief van Lieneke van Buuren en Ellis de Bruine in samenwerking met John Ostermeijer van Patio Tuininrichting. Het initiatief is georganiseerd vanuit de gedachte om creatieve ondernemers met handgemaakte en duurzame producten een platform te bieden.


Lieneke, zelf eigenaar van VituVingi© (vintage woonaccessoire winkel, red.): 'In de grote steden is er op dit gebied al van alles te doen. In Flevoland ontbreekt het daar vaak nog aan. Ik vind het leuk om mensen te inspireren, ben gek op oude spullen en sfeer die het uitademt. Ik combineer graag die mooie spullen op een duurzame manier met een hip interieur.' Ellis, eigenaar van ROOTZ design (handgemaakte woonartikelen, red.) vult aan: 'Dit event is ideaal om er een dagje op uit te gaan met kinderen. Zij kunnen lekker buiten spelen en jij houdt je bezig met mooie artikelen voor je huis en tuin. Ik laat graag zien dat door met natuurlijk materiaal te werken, verlichting een aanvulling kan zijn in het stylen van je huis. Materiaal waar je aan voorbij loopt, is zó mooi als je er een nieuwe bestemming aan geeft!'


Tuinadvies
John Ostermeijer stelt zijn terrein op de Oldebroekerweg voor deze gelegenheid graag beschikbaar. Ook is hij zelf aanwezig voor gratis tuinadvies. Wilt u graag weten welke planten de winter gaan overleven? Of nieuwe ideeën opdoen voor uw tuin? Het is mogelijk om ter plaatse een tuinschets te laten maken. Een half uur per klant (vrijdag tussen 16.00 – 19.00 en op zaterdag tussen 10.00 – 12.00 en tussen 13.00 – 16.00 uur).

Wanneer?
De Winter Fair vindt plaats op 25 november 2016 van 16:00 tot 21:00 en op zaterdag 26 november van 10:00 – 17:00.

Adres: Patio inrichting, Oldebroekerweg 21-23 in Biddinghuizen.

Toegang is gratis. Voor de schilderworkshop is het fijn (niet noodzakelijk) als u zich aanmeldt. Dit kan via https://facebook.com/Winterfair-Biddinghuizen. En wilt u zeker zijn dat een van de tuinarchitecten tijd voor u heeft? Mail naar: info@patio-tuinen.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.8 °C
  • 1.6 mm
  • 7.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top