Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Brief van de Pieten: BHZ wensshow

Woensdag 9 november 2016
Brief van de Pieten: BHZ wensshow
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Via Stichting De IJsvogel ontvingen wij een brief van de pieten, die in aanloop naar de Sinterklaasintocht op 19 november aanstaande, kinderen vragen om filmpjes in te sturen voor de BHZ wensshow. De brief vindt u hieronder.

Hallo lieve kinderen uit Biddinghuizen. We zijn al weer onderweg. We gaan eerst nog even naar Maassluis en varen dan door naar Biddinghuizen. We denken dat we er 19 november zijn.

We hebben een leuk idee en hebben hiervoor jullie hulp nodig. We gaan 19 november samen met en voor jullie de BHZ wensshow organiseren. Wat is dat , zullen jullie nu denken. Nou, als jullie een wens hebben die te maken heeft met Sinterklaas of de Pieten, laat die wens dan door papa of mama op een filmpje zetten. Dit filmpje zet je dan op de facebookpagina van de Ijsvogel. Wij gaan die filmpjes bekijken en gaan er een paar uitzoeken die dan uit gaan komen. Heel spannend dus, want je weet van te voren niet of jouw wens uitgekozen wordt. Je vindt Facebook van de IJsvogel via: www.facebook.com/StichtingDeIJsvogel.

We hebben er ook een filmpje van gemaakt. Dit kun je zien op de facebookpagina van de IJsvogel. Op de basisscholen laten de juffen en meesters het filmpje ook zien. Kijk dus snel, dan kun je direct beginnen met jouw wens op te sturen. Lukt t je nu niet om een filmpje te maken, mag je ook een briefje sturen met jouw wens. Die stuur je ook naar de facebookpagina.

We zijn zo benieuwd wat jullie allemaal wensen. We kunnen haast niet wachten tot het zover is.

Daaaaaaaaaaaaag


Stichting De IJsvogel / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Sinterklaas
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.8 °C
  • 0.0 mm
  • 10.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top