Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

IJsclub verkoopt lidmaatschapskaarten

Zondag 20 november 2016
IJsclub verkoopt lidmaatschapskaarten
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - IJsclub Biddinghuizen houdt op zaterdag 26 november een verkoop van schaatsen. Ook worden er lidmaatschapskaarten verkocht. Daarmee is toegang tot de ijsbaan in seizoen 2016/2017 verzekerd.

Op zaterdag 26 november zullen tijdens de kaartverkoop (10.00-12.00 uur) in het clubgebouw bij de schaatsplas in het Biddinghuizer bos ook tweedehands schaatsen voor maar een paar euro's te koop zijn. In totaal zijn er 75 paar schaatsen en 25 peuterschaatsjes. Er zijn veel kunstschaatsen en hockeyschaatsen in verschillende maten, verder ook doorlopers en noren, waarbij ook paren met verstevigde schoenen. Sommige schaatsen zijn bijna nog nieuw. Wel moet men de schaatsen nog laten slijpen.

KAARTVERKOOP
Op zaterdag 26 november kan men van 10.00 tot 12.00 uur voor het winterseizoen 2016-2017 lidmaatschapskaarten kopen. Bij een gezinsabonnement van 10 euro krijgen ouders en kinderen elk een eigen kaart. Een persoonlijk abonnement kost 5 euro. Na 1 december geldt een dubbel tarief. Door het kopen van een winterabonnement wordt men lid van de ijsclub Biddinghuizen. Als men betaalt via de bank worden de kaarten bewaard totdat de ijsbaan open is .
Rekeningnummer ijsclub Biddinghuizen : NL 28 Rabo 348153406
Men kan ook donateur worden. De schaatsplas met het clubgebouw ligt in het Biddinghuizer bos, dat men kan bereiken via de Sportlaan.

Het bestuur van de ijsclub heeft alles weer klaar gemaakt voor de winter. De veegmachines worden weer gecontroleerd.

Op 12 december is de ledenvergadering om 20.00 uur in het clubhuis. Voor meer informatie: Dille de Jong, voorzitster ijsclub tel :0321-331671

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek IJsclub
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 29.4 °C
  • 0.0 mm
  • 23.8 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top