AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Rabobank Clubkasactie voor Biddinghuizer verenigingen

Dinsdag 22 november 2016
Rabobank Clubkasactie voor Biddinghuizer verenigingen
Foto: Rabobank Flevoland (rechtenvrij)

BIDDINGHUIZEN - Rabobank Flevoland wil bijdragen aan het verenigingsleven in Flevoland. Daarom is de Rabobank Clubkas Campagne gestart. De leden van Rabobank Flevoland mogen een deel van de winst verdelen onder verenigingen en stichtingen in het werkgebied.

Aan de actie doen diverse Biddinghuizer verenigingen mee. Piratenkoor De Blauwbaarden, Muziekvereniging Maris Sonores en Chr. gem. koor Zon en Zegen hopen zoveel mogelijk stemmen - en dus geld - binnen te halen.

Stemproces
Wie lid is van de Rabobank, krijgt binnenkort per post een stemkaart, met hierop een unieke code. Met deze code kan worden ingelogd op een speciale website. Elk lid krijgt de mogelijkheid om een vijftal stemmen te verdelen onder de aangemelde verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen, hoe hoger de financiële ondersteuning voor betreffende vereniging of stichting.

Twee keer
"Er kan maximaal twee keer op dezelfde vereniging worden gestemd", vertelt een lid van De Blauwbaarden. "Je kunt natuurlijk ook vrienden en bekenden vragen die lid zijn om een stem (liefst twee) op ons Piratenkoor uit te brengen".

"Dit geld kunnen wij goed gebruiken voor onder andere het onderhoud van de instrumenten en de uniformen", vertelt een lid van Maris Sonores. Ook Zon en Zegen kan het geld goed gebruiken: "Als koor geven wij diverse concerten en daar hebben wij financiële hulp bij nodig. We hopen dat u als lid van de Rabobank Flevoland op deze manier uw hulp aanbiedt".

Meer verenigingen
Naast genoemde verenigingen, doen uit Biddinghuizen ook mee: Toneelvereniging Altobi, BAS Voetbal, BAS Gymnastiek, BiddingBridge, De Zonnebloem, EHBO Vereniging Biddinghuizen, IJsclub Biddinghuizen, Scouting Osbornegroep, Stichting AED Biddinghuizen, Koor Vaya Con Dios, Vrouwenkoor De Paradijsvogels, Vrouwenvereniging ZijActief Biddinghuizen

Stemmen kan in de periode van 22 november tot en met 4 december. Meer informatie en stemmen via deze link op de website van Rabobank Flevoland.Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
Kjell's Opslag
Kjell's Opslag
Adverteerder in de rubriek Piratenkoor De Blauwbaarden
Kafa
Kafa
Adverteerder in de rubriek Rabobank Clubkas Campagne
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top