Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

OFW krijgt een nieuw systeem voor woningzoeken

Maandag 21 november 2016
OFW krijgt een nieuw systeem voor woningzoeken

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 28 november wijzigt woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) haar manier van woningen aanbieden. Woningzoekenden kunnen daarmee zelf actief zoeken naar een passende woning. En reageren op een breder woningaanbod.

Woningen worden aangeboden via de website www.ofw.nl. Woningzoekenden kunnen kijken welke woningen er beschikbaar zijn. Online kan er, binnen een week, worden gereageerd als er interesse voor een woning is.

OFW kijkt uit naar de nieuwe werkwijze, omdat dit woningzoekenden meer mogelijkheden biedt. Daarnaast is het zoeken, vinden en reageren via de website op elk gewenst moment mogelijk. En mensen die hulp nodig kunnen altijd bij medewerkers van OFW terecht!

Gedoe
Ook een van de woningzoekenden liet weten blij te zijn: "Ik vind dit echt super van jullie. Als die ene woning waar ik mijn zinnen op heb gezet eindelijk vrijkomt, dan kan ik met een druk op de knop reageren. De oude manier was toch wel een gedoe."

De woning wordt aangeboden aan de woningzoekende die het langst ingeschreven staat en die voldoet aan de voorwaarden. Uiteraard houden woningzoekenden die al stonden ingeschreven hun reeds opgebouwde rechten.

Vanwege de overgang naar het nieuwe systeem kunnen woningzoekenden zich tijdelijk niet inschrijven en geen gegevens inzien op de website. De corporatie blijft deze periode nog wel steeds woningen aanbieden en verhuren.

OFW

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top