Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

EMM koopt deel Velada

Dinsdag 6 december 2016
EMM koopt deel Velada
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - EMM International heeft per 1 december een deel van de productie- & ontwikkelactiviteiten van Velada Velada Performance Coatings in Biddinghuizen overgenomen. Dat meldt het bedrijf op haar website.

Het betreft de activiteiten rond coatingbeschermingssystemen voor onder andere spuitcabines zoals Antidust (kleeflakken), Aqua Strippable Coating, Liquid Masking & Protective Industrial Solutions.

EMM: "De overname past binnen het beleid en de strategie van EMM om een volwaardige productie- en ontwikkelpartner te zijn voor de distributieketen, zowel op het gebied van de eigen merken van EMM (Colad, Hamach & Ronin Tools) als op het gebied van private label".

De overgenomen activiteiten zullen binnen EMM Holding BV worden ondergebracht. De komende tijd worden verschillende nieuwe ontwikkelingen uitgewerkt en geïntroduceerd, geschikt voor onder meer de automotive markt.

EMM is een wereldwijde speler op het gebied van non-paint. Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top