Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
PolderTEAK PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Kerstconcert de Paradijsvogels en Bel Canto

Woensdag 7 december 2016
Kerstconcert de Paradijsvogels en Bel Canto
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Na het grote succes van vorig jaar hebben de Paradijsvogels en Bel Canto besloten om ook dit jaar weer op de door stichting de IJsvogel georganiseerde Kerstmarkt een mini-Kerstconcert te verzorgen.

Beide koren zullen gezamenlijk beginnen met het Come and See the Christmas Star. Na dit openingslied begint Bel Canto, onder leiding van Mirjam Bastiaansen, met een 3-tal nummers, waaronder het Adiemus van Karl Jenkins. De Paradijsvogels, onder leiding van Francis Evers, zingen daarna een 5-tal nummers, waaronder Bajuschki en Mary's Boychild. Daarna is het weer de beurt aan Bel Canto: Stille Nacht en Ave Maria zullen o.a. gezongen worden. Vrouwenkoor de Paradijsvogels zingt daarna weer enkele Engelse kerstliederen, zoals Jingle Bells en The most wonderful time. Als afsluiting van dit Kerstconcert zullen beide koren gezamenlijk afsluiten met Feliz Navidad.

Beide koren worden tijdens dit Kerstconcert muzikaal op de piano begeleid door Heleen van Els.

De koren hopen net als vorig jaar op een goede opkomst. De ruimte is in kerstsfeer omgetoverd. Er zijn voldoende zitplaatsen. U kunt op ieder moment vrij in- en uitlopen.

Het mini-Kerstconcert begint op vrijdagavond 16 december 2016 om 20.15 uur, Kerkcentrum De Voorhof, Zaal De Beuk, en duurt tot ongeveer 21.15 uur. De toegang is gratis. Er staan wel 'gift boxes' voor een vrijwillige bijdrage. Uw vrijwillige bijdrage komt geheel ten goede aan KeSa, voor de Kerstpakkettenactie.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Vrouwenkoor De Paradijsvogels
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Bel Canto
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top