Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Kerstmarkt Passage

Dinsdag 13 december 2016
Kerstmarkt Passage
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 16 december start om 15.00 uur de tot 21.00 uur durende kerstmarkt van chr. vrouwenbeweging Passage in kerkcentrum De Voorhof, in zaal De Deel.

De dames zijn tijdens de markt allemaal gekleed in grootmoeders stijl. Er wordt van alles verkocht, deels voor de eigen kas en deels altijd voor een goed doel. Dit jaar is het doel de kerstverlichting aan de toren, want men gaat over naar ledlampen en dat is een kostbare zaak.

Er is veel te doen en te koop op de kerstmarkt: van alles voor de vogels, eten, huisjes e.d. Eigen gemaakte lekkernijen, zoals: erwtensoep, jam, cakes, wijn enz. Ook zijn er zelf gemaakte sjaals, mutsen, gebreide sokken, allerlei cadeauartikelen, enz enz. Er is keuze uit vele kerstbakjes, zowel groot als klein.
Verder zijn er een aantal activiteiten: een verloting, raden van gewicht van een krentenbrood, sjoelen, voor groot en klein, enveloppenspel, met leuke cadeautjes, grabbelton, eigen gemaakte kaarten, in allerlei soorten, en natuurlijk om te smullen: de warme Zeeuwse wafels, gebakken terwijl u wacht.

"Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Dus kom eens binnen lopen, want er is vast wel iets voor u bij", vertelt een vrijwilliger van Passage.

(Foto: archieffoto)

Kerstmarktcommissie Passage

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Passage
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top