0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Loyd Hendriks Franchisenemer van het jaar

Vrijdag 9 december 2016
Loyd Hendriks Franchisenemer van het jaar
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Straetus Incasso Flevoland/Gelderse Vallei is onlangs uitgeroepen tot Straetus Franchisenemer van het jaar. Eigenaar Loyd Hendriks - tot voor kort inwoner van Biddinghuizen - was voor een uitwisselingsproject in Boekarest, waar hij uit handen van de Nederlandse ambassadeur de award ontving. Bij thuiskomst overhandigde hij de prijs aan zijn werknemers. "Als blijk van waardering", vertelt de eigenaar.

Hendriks straalt. De ondernemer werd naar Boekarest gelokt en stond daar vol in de schijnwerpers. Op de Nederlandse ambassade werd het hem pas duidelijk gemaakt: hij is de Straetus Franchisenemer van het jaar 2016. "Een prachtig resultaat, afgemeten aan onder andere omzet, het groeipercentage en klanttevredenheid. Dit is een hele mooie beloning voor de successen die wij in het jaar 2016 hebben geboekt. In de maandelijkse rapportages stonden wij iedere keer bovenaan, maar toch kwam dit nog wel als een verrassing. Zeker het moment waarop. Wij zijn hier heel erg blij mee", zegt Hendriks.

Jongensboek
Het verhaal van de jonge ondernemer klinkt als een perfect jongensboek. Van stagiair bij het hoofdkantoor van Straetus in Kampen tot de franchisenemer van 2016. En dat binnen een jaar. "Vorig jaar begon ik dit avontuur, zat ik met een laptop op een heel klein kantoor. Inmiddels is het een bedrijf met zeven vaste werknemers. Uiteraard is het ons doel om deze groei vast te houden", roept Hendriks, die daar maar wat druk mee is. Hij is innovatief, denkt en gaat verder dan menig incassobureau. Zo wordt er gewerkt met Whatsapp, de blauwe vinkjes zijn een meer dan machtig wapen. En zo modern als het maar zijn kan.

Voorop blijven lopen
Straetus Incasso Flevoland/Gelderse Vallei loopt voor de meute uit, dat is de sleutel tot het huidige succes. Daar waar menig incassobureau zich beroept op de klassieke wegen, wijkt Hendriks uit naar andere paden. "Wij willen voorop blijven lopen", zegt de eigenaar dan ook. Samen met zijn personeel is hij dagelijks bezig met het ontwikkelen van eigen tools. Het laatste nieuws? "We zijn op dit moment bezig met het in gang zetten van videobellen. Zo hopen we weer nieuwe stappen te zetten. Van 'incasso 2.0' naar 'incasso 3.0', die groei willen we graag doormaken. Het liefst volgend jaar al", blikt Hendriks vooruit.


De unieke werkwijze blijkt enorm in de smaak te vallen. Het resulteerde al in een exceptionele groei van zijn bedrijf en nu ook in een award. Straetus franchisenemer van het jaar 2016, een prachtige blijk van waardering. Hendriks: "We werken er, met jonge en goede mensen, keihard voor. We krijgen het vertrouwen en zijn daar enorm trots op. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Straetus Incasso Flevoland gaat in 2017 net zo hard door. Omzet is immers pas omzet als het betaald is".

Redactie BHZNet.nl / Tekst: Wouter Foppen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 2.7 °C
  • 0.0 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top