Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

OVT Ontwikkeling wil woningen aan De Voor

Woensdag 28 december 2016
OVT Ontwikkeling wil woningen aan De Voor

BIDDINGHUIZEN - OVT Ontwikkeling uit Emmeloord heeft een plan gelanceerd om te komen tot twintig flexibele woningen aan De Voor in Biddinghuizen. Het bedrijf, dat ook huizen ontwikkelt in de wijk De Graafschap, presenteert het plan op haar website.

"Er is veel flexibiliteit in dit concept. U kunt wonen en werken combineren door op de begane grond uw bedrijf te vestigen en boven te wonen", schrijft OVT Ontwikkeling. "Ook kunt u kiezen voor een bovenwoning met tuin of een appartement op de begane grond met tuin. Wilt u graag dichtbij uw ouders wonen, kies dan voor een kangoeroewoning waarbij uw ouders beneden kunnen wonen en u de eerste en tweede verdieping betrekt". Wie interesse in de woningen heeft, kan dit laten weten door het formulier op de website in te vullen.

Sloop van woningen aan de Voor in 2011

Biddinghuizen Centrum
De 13 woningen die eerst aan de Voor stonden werden, na sinds 2008 leeg te hebben gestaan, gesloopt door OFW in december 2011. Als onderdeel van het wijkontwikkelingsplan Biddinghuizen Centrum, zouden er 36 seniorenappartementen op die locatie verschijnen, maar deze ontwikkeling werd stilgelegd. Met de plannen van OVT lijkt er nu weer schot te komen in de bebouwing van het centrum.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top