Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Peter Evers Peter Evers
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek

Lezing over koolhydraten in bibliotheek

Woensdag 11 januari 2017

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 26 januari 2017 geeft gewichtsconsulente Lian Renken een lezing over koolhydraten. Lian Renken van Perfect Balance for You neemt je mee op de zoektocht naar "de zin en onzin over koolhydraten".

Door de media, reclame en tijdschriften worden telkens weer nieuwe koolhydraatarme diëten gepromoot, maar werkt dit echt? Vragen als "Is brood een dikmaker", "Meergranenbrood is toch ook goed?", en "waarom zijn vezels zo belangrijk?" worden behandeld. Tijdens het interactieve deel wordt op een leuke manier het etiketten lezen toegelicht en tijdens de pauze kan één en ander geproefd worden.

"Op een boeiende wijze vertelt Renken over welke koolhydraten je nodig hebt en welke je beter kunt laten staan om slank te worden of te blijven", schrijft de bibliotheek. "Ze laat de aanwezigen zien dat je door slim gebruik te maken van koolhydraten slank, gezond en energiek kunt zijn. Door dit inzicht en door inpassing in je levensstijl, kun je je natuurlijke gewicht bereiken".

De avond is van 19:15 tot 20:45 uur. De kosten bedragen €7,50 voor niet-leden, en 5,00 euro voor leden (VoordeelMetjeBiebpas). Kaarten zijn te koop via www.flevomeerbibliotheek.nl en het Serviceplein van de Meerpaal.

FlevoMeer Bibliotheek

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bibliotheek
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top