Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

BRRRRRR-editie 2017 voor tennissers

Zondag 22 januari 2017

BIDDINGHUIZEN - Op zaterdag 14 Januari werd al het eerste toernooi van het jaar georganseerd op de banen van BAS Tennis. Nu stata al de eerste competitie van het jaar op het programma, vernoemd naar het aankomende weer: de BRRRRR...-competitie.

"De afgelopen jaren waren een succes en dit proberen we met deze editie, die begint op vrijdag 3 februari, weer te behalen", schrijft BAS Tennis. Deze wintercompetitie is bedoeld om mensen toch te laten tennissen in de winterperiode aangezien de meeste leden 'slapende tennissers' zijn in de winter. Je kan jezelf opgeven voor de herendubbel, damesdubbel en/of de mixdubbel en je mag aan twee onderdelen meedoen. BAS Tennis: "Heb je geen partner, geef je dan ook op en we kijken of we een koppel kunnen maken".

Er wordt getennist op vier verschillende vrijdagen in de maand februari. De bedoeling is dat iedereen op zoveel mogelijk vrijdagen aan het tennissen komt. Op zondag 26 februari is een extra dag ingepland voor het geval als niet alles te plannen is op de vrijdagen.

Jeugd
Dit jaar wordt geprobeerd of ook de jeugd kan meedoen aan de brr-competitie. "We hopen dat zoveel mogelijk jeugdleden meedoen, zodat ook zij een aantal potjes kunnen spelen". De jeugd zal geen wedstrijden van 60 minuten spelen, maar van 30 minuten.

De ballen worden dit jaar geregeld door de wedstrijdcommissie en dat brengt ook kosten met zich mee. Iedere deelnemer betaalt daarom een bijdrage van 2,50 euro (ongeacht 1 of 2 onderdelen), dit bedrag kan iedereen dan via de pin betalen in de kantine.

Inschrijven kan tot en met 28 januari. Opgeven kan via deze pagina op toernooi.nl

Meer informatie op http://www.bastennis.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top