Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl

Bremerbaai en Sander Vlaanderen genomineerd voor starter van het jaar

Donderdag 12 januari 2017
Bremerbaai en Sander Vlaanderen genomineerd voor starter van het jaar
Foto: Bremerbaai - rechtenvrije foto

BIDDINGHUIZEN - Rabobank Noord-Veluwe houdt een verkiezing voor 'Starter van het Jaar'. De verkiezing gaat hierbij tussen twaalf bedrijven uit die regio die allemaal in het afgelopen jaar starter van de maand zijn geweest. Onder de genomineerden zijn ook Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen en Optie1 Nunspeet van Biddinghuizer Sander Vlaanderen.

Via een stemmodule op de website van Rabobank kan middels het invullen van naam en e-mailadres een stem uit worden gebracht op één van de twaalf genomineerden.

Strandpaviljoen Bremerbaai, Biddinghuizen
Op een unieke, gloednieuwe locatie opende Dick Boshuizen Strandpaviljoen Bremerbaai. Naast het runnen van de horeca-onderneming worden er ook activiteiten georganiseerd vanuit het strandpaviljoen; waterskiën, wakeboarden en tube-rides vinden plaats op het naastgelegen strand. Gezien de unieke locatie en het nieuwe concept, is Bremerbaai verkozen tot 'Starter van de maand april'.

Optie1, Nunspeet
Aan de Stationslaan in Nunspeet is Sander Vlaanderen uit Biddinghuizen sinds september gestart met de snel-groeiende telecomretailer Optie1. Persoonlijk advies en goede service staat hierbij centraal. Sander Vlaanderen was al bekend in de branche en toen hij de mogelijkheid kreeg om een eigen winkel in Nunspeet te starten heeft hij deze uitdaging met beide handen aangepakt. Optie1 biedt producten en diensten op het gebied van mobiele telefonie en data. Gezien het enthousiasme van Sander, is hij gekozen tot 'Starter van de maand september'.

Stemmen kan nog tot 21 januari 2017 via deze link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Bremerbaai
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top