Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Arjan Stuut blijft aan als trainer van BAS 2

Zaterdag 21 januari 2017
Arjan Stuut blijft aan als trainer van BAS 2
Foto: BAS Voetbal

BIDDINGHUIZEN - Arjan Stuut is ook aankomend seizoen trainer van het tweede elftal van BAS Voetbal. De coach is op dit moment bezig aan zijn eerste jaar en de samenwerking bevalt alle partijen goed. Mede daarom is besloten om het contract met één jaar te verlengen.

Stuut begon dit seizoen aan de klus in Biddinghuizen en vond al snel zijn plek. Op het prestatieve vlak had het tweede elftal het lastig, maar toch is er sprake van een uitstekende samenwerking. "Spelers, technische staf en de technische commissie zijn tevreden en hebben daarom de overeenkomst gecontinueerd. Daarnaast hebben ook leider Jack Graumans en assistent-scheidsrechter Marcel van den Os aangegeven nog een jaar door te gaan. Hartstikke mooi", vertelt Hein Grafhorst, voorzitter technische commissie.

BAS 2 komt uit in de reserve derde klasse, waarin het op dit moment op een achtste plaats staat. Uit elf wedstrijden haalde de ploeg vijftien punten. "Wij zijn blij dat Arjan aan BAS verbonden blijft en hopen dat het tweede snel de weg omhoog gaat vinden", besluit Grafhorst.

BAS Voetbal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basvoetbal
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top