Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Padel baan in Biddinghuizen nu realiteit

Woensdag 25 januari 2017

BIDDINGHUIZEN - Afgelopen week heeft B.A.S.-Tennis te Biddinghuizen opdracht gegeven aan C.S.C. Ceelen Sport Constructies BV. om op het bestaande tennisterrein een Padel Baan aan te leggen

Padel is een mix van tennis en squash.  Het wordt meestal in dubbel gespeeld, en de bal mag terugkaatsen via de omringende muur. Net zoals tennis mag de bal slechts eenmaal het speelveld raken. Het scoreverloop is identiek aan tennis, maar de opslag is onderhands.

Padel is het heel gemakkelijk om aan te leren. Als je ooit een racketsport hebt beoefend, duurt het letterlijk een aantal minuten om een degelijk niveau te halen. Maar zelfs voor spelers die deze ervaring niet hebben, is het veel makkelijker om aan te leren dan bijv. tennis, dat veel meer technische vaardigheden eist.

BAS tennis wil de eigen leden, dorpsgenoten en andere belangstellenden met de padel baan de mogelijkheid bieden om deze leuke sport uit te proberen en te beoefenen. Verwacht wordt dat de realisatie in april 2017 zal zijn afgerond waarna de mogelijkheid zal worden geboden om de sport bij BAS tennis te spelen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top