Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Oogstweg 31 Kjell's Opslag

Ambitieus Altobi gaat voor uitverkochte zalen

Dinsdag 7 februari 2017
Ambitieus Altobi gaat voor uitverkochte zalen
Foto: Toneelvereniging Altobi - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Op 11, 17 en 18 maart zet toneelvereniging Altobi weer een hilarisch stuk op de planken in Kerkcentrum De Voorhof. Met 'Rag en Rauw' wil de vereniging het succes van de afgelopen jaren evenaren en het Biddinghuizer publiek wederom veel laten lachen.

Geen onrealistische ambitie volgens speler en secretaris Ricus Winnubst: "We zijn al sinds september aan het oefenen en moeten zelf nog altijd hard lachen om veel grappen. En dat is maar goed ook, want we hebben de lat erg hoog gelegd de afgelopen jaren."

Vol trots vervolgt hij: "Vorig jaar hebben we veel positieve reacties gekregen, onder meer van 'vaste bezoeker' burgemeester De Jonge. Je ontkomt er dan niet aan dat de verwachtingen ook iets groter worden."

Nieuw verkooppunt
Door het sluiten van Kreashop De Lapjeskat was Altobi genoodzaakt voor deze editie een nieuw verkooppunt te zoeken. Deze vonden zij al snel in Boekenhuys Van Der Walle. "Zij hadden in het verleden al aangegeven voor ons klaar te staan indien wij een nieuw adres zochten. Na de sluiting van De Lapjeskat was het dan ook al snel besproken," verklaart Winnubst de keuze.

Veel zal er niet veranderen voor de bezoekers. Kaarten, vanaf 20 februari beschikbaar, kosten ook in 2017 slechts vijf euro. Telefonisch reserveren is ook mogelijk bij de toneelvereniging zelf. Winnubst: "We raden iedereen wel aan er tijdig bij te zijn, want vorig jaar zijn er helaas mensen teleurgesteld. Dat willen we natuurlijk voorkomen, maar voor drie uitverkochte zalen teken ik onmiddellijk!"

Belangrijke info
Toneelvereniging Altobi speelt: 'Rag en Rauw'

Speeldata: zaterdag 11, vrijdag 17, zaterdag 18 maart 2017
Locatie: Kerkcentrum De Voorhof
Tijd: Aanvang stuk 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.
Kaartverkoop: Vanaf maandag 20 februari bij Boekenhuys Van Der Walle
Reserveringen: 06 403 362 12 of 0321 31 44 91
Kosten: €5,-
Meer info: http://www.altobi.nl of https://www.facebook.com/AltobiBHZ

Rag en Rauw
De Postcode Loterij Straatprijs is gevallen in Biddinghuizen! Het is feest aan De Voor, maar niet voor de bijstandsfamilie Rauw (Ingrid Vroegop en Ricus Winnubst). Zij hebben namelijk net vorige maand het abonnement opgezegd. Toch stuurt de gemeente een maatschappelijk werker (Tineke Akkerman) langs om de familie bij te staan met hun gewonnen prijs.
Hun bevriende buren, de nette familie Rag (Alie den Bakker en Fré Bouwkamp), hebben wel prijs en proberen de familie Rauw er doorheen te slepen. Zo sturen zij de huishoudster (Mirjam Hoogenboom) langs om wat klusjes te doen, maar die doet een paar angstige ontdekkingen in het rommelige huis van de familie Rauw.
De kinderen van de families spelen met hele andere gevoelens. Rex Rauw (Bas Westerhof) en Roosje Rag (Marleen Winnubst) spelen al hun hele leven samen, maar er lijkt meer dan vriendschap te zijn. Al schiet Rex daar enorm van in de stress, maar Roosje weet niet van opgeven. En daar wil oma Rauw (Petra Winnubst), die stiekem bij de familie inwoont, graag een handje bij helpen.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Altobi
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top