Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Cultuurhistorische wandeling op 13 april

Vrijdag 17 februari 2017
Cultuurhistorische wandeling op 13 april

BIDDINGHUIZEN - Sport in Dronten organiseert ook in 2017 een excursie in de buurt. Excursie in de buurt is een cultuurhistorische wandeling langs de belangrijke beelden en monumenten van de kern Biddinghuizen. De wandeling staat gepland op donderdag 13 april en start om 19.00 uur bij het Koetshuis in Biddinghuizen.

De wandeling in Biddinghuizen is hiermee de tweede in een reeks wandelingen in de drie kernen. Onlangs vond er in Dronten een wandeling plaats.

"Deze cultuurhistorische wandeling brengt ons weer op nieuwe plaatsen en er komen weer andere mooie verhalen naar voren", schrijft organisator Sport in Dronten. Op de helft van de wandeling wordt er een korte pauze ingelast, waar u een gratis kopje koffie of thee wordt aangeboden. Om iedereen die vorig jaar al heeft meegelopen een beetje te verrassen is er dit jaar voor een andere opzet gekozen.

De kosten voor deze cultuurhistorische wandeling bedragen € 2,50. Aanmelden is verplicht en kan via andre@sportindronten.nl of via a.warners@meerpaal.nl, waarna u verdere informatie ontvangt.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Geschiedenis Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top