Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa

Sterilisatie- en castratie-actie bij Delta Dierenartsen

Vrijdag 3 maart 2017
Sterilisatie- en castratie-actie bij Delta Dierenartsen

BIDDINGHUIZEN - Daarom organiseert Delta Dierenartsen in maart een sterilisatie- en castratieactie waarbij eigenaren hun kat tegen gereduceerd tarief kunnen laten castreren of steriliseren. Tijdens de actie kunnen de dieren gelijktijdig worden gechipt en geregistreerd.

"Het voorjaar komt er weer aan. Poezen en katers gaan op zoek naar elkaar en zij kunnen in een zeer korte tijd voor erg veel nakomelingen zorgen", schrijft Delta Dierenartsen in een persbericht. "Asiels en opvangcentra raken in het voorjaar snel overvol met jonge kittens en ook de overlast door zwerfdieren neemt toe. Castratie of sterilisatie is daarom van groot belang om de kattenpopulatie niet onnodig te laten groeien en om asielen en opvangcentra niet te laten uitpuilen".

Tijdens de actie kunnen de dieren tevens gelijktijdig worden gechipt en geregistreerd. Met een geregistreerde chip kunnen katten na een vermissing weer snel bij hun baasje worden gebracht.

Met deze actie hoopt Delta Dierenartsen een bijdrage te leveren aan het terugdringen van het het aantal zwerfdieren in de regio Dronten en aan de volle asiels en opvangcentra.

Delta Dierenartsen vindt u aan de Dommel 8A in Dronten-West en op Plein
7 in Biddinghuizen. Meer informatie via http://www.deltadierenartsen.nl of 0321-312152.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dieren
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top