Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Peter Evers Peter Evers
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Lydia van Triest wil meedoen aan Expeditie Robinson

Donderdag 9 maart 2017
Lydia van Triest wil meedoen aan Expeditie Robinson
Foto: Eigen foto - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Lydia van Triest uit Biddinghuizen dingt mee naar een plaats in het TV-programma Expeditie Robinson. Ze heeft zich kandidaat gesteld om deel te nemen aan het programma. Middels stemmen kan ze een plaats bemachtigen in de volgende selectieronde.

Na 8 jaar laat Expeditie Robinson ook onbekende Nederlanders meedoen aan het populaire tv-programma. Deze kans laat Biddinghuizenaar Lydia van Triest niet schieten. "Ik droom al er jarenlang van om mee te doen en de nieuwe Robinson te worden", aldus Lydia. Zij is bijna klaar met een jaar studeren in Texas, en vindt het "hoog tijd voor een nieuwe uitdaging". In Biddinghuizen is Lydia vooral bekend van haar werk bij de C1000/Albert Heijn.

Casting van kandidaten
De productie van Expeditie Robinson 2017 selecteert 100 mensen voor een casting weekend. De 50 mensen met de meeste stemmen worden in ieder geval geselecteerd; daarnaast worden nog eens 50 mensen uit de andere aanmelders gekozen. Lydia: "Om een gegarandeerd plekje in het casting weekend te krijgen, heb ik jullie stem dus hard nodig!"

Stemmen kan via de website van Expeditie Robinson. Het profiel van Lydia vindt u op http://www.expeditierobinson.nl/profile/722.


Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Albert Heijn
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Bewoners
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top