Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Dansende peuters en kleuters sluiten korte cursus af met presentatie

Dinsdag 21 maart 2017
Dansende peuters en kleuters sluiten korte cursus af met presentatie
Foto: Serious Dorpsfestival

BIDDINGHUIZEN - Ter afsluiting van de korte cursus Peuterdans in Dronten en Kleuterballet in Biddinghuizen en Swifterbant geven de kinderen een danspresentatie voor ouders en geïnteresseerden. De danspresentatie vindt in Biddinghuizen plaats op dinsdag 4 april, van 15.30 tot 16.15 uur.

De uitvoeringen in de andere dorpen zijn op 5 en 6 april. Vanaf 11 april start in alle drie de dorpen weer een nieuwe ronde korte cursussen voor peuters en kleuters die graag willen dansen.

Kleuterballet in Biddinghuizen en Swifterbant
Bij voldoende aanmeldingen start vanaf 11 en 12 april weer een nieuwe cursus Kleuterballet in Biddinghuizen en Swifterbant. "Het leuke van dans voor kleuters is de speelse wijze waarop met dans wordt omgegaan", aldus docent Hanneke Potthoff. "We maken tijdens de les veel gebruik van verhaaltjes om zodoende de leerlingen uit te dagen tot het uitvoeren van dansoefeningen. Op die manier wordt spelenderwijs aandacht besteed aan een goede lichaamshouding, kracht en souplesse én het ontwikkelen van muzikaliteit en dansgevoel."

Meer info
Kleuterballet is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 6 jaar. De 10 lessen vinden vanaf 11 april in Het Koetshuis in Biddinghuizen wekelijks plaats. Het is altijd mogelijk een gratis proefles mee te draaien. Kijk voor meer info op www.meerpaal.nl/cursussen of mail naar activiteiten@meerpaal.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dansen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Koetshuis
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top