Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Volop activiteiten in april bij De Klink

Woensdag 22 maart 2017

BIDDINGHUIZEN - Restaurant De Klink gaat geleidelijk richting zomerperiode. Het restaurant kondigt dan ook aan dat de openingstijden per 1 april worden verruimd. Ook zijn er in de maand april een tweetal voorjaarsactiviteiten: een lenteproeverij en een paasbrunch.

Op vrijdagavond 7 april organiseert het bedrijf samen met Wijnkoperij Van de Lageweg een wijn- en spijsavond, met als thema: "Proef de Lente". Tijdens het avondvullende programma proeft u diverse wijnen en gerechten. Een tafel reserveren kan via info@deklink.nl of tijdens openingstijden via 0321-331465.

Paasbrunch
Op zondag 16 april, Eerste Paasdag, organiseert De Klink een paasbrunch. De brunch bestaat uit: een kop soep aan tafel geserveerd en een buffet met hierop diverse broodsoorten (luxe minibroodjes, croissants, luxe groot broden e.d.), diverse soorten kaas, vleeswaren, zoet beleg, boter, diverse salades, smoothies, gerookte vissoorten, gekookte paaseieren, roerei met spek (apart), beenham, gebakken zalm, diverse soorten fruit, vers fruit en diverse soorten ijs, slagroom, koffie, thee, melk, karnemelk en jus d'orange. De brunch kost € 21,50 voor volwassen en voor kinderen van 4 – 12 jaar € 11,50. Reserveren kan via e-mail of telefoon.

Openingstijden
De openingstijden worden per 1 april aangepast. De Klink is dan geopend van donderdag tot en met dinsdag vanaf 10.00 uur. Van 10.00 tot 12.00 uur kan er koffie met taart worden genuttigd; om 12.00 uur gaat de keuken open. Geadviseerd wordt in de weekenden te reserveren.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek De Klink
Fruithandel Van Beek
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top