Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Goede resultaten BAS judoka's bij Fuyiama toernooi Diemen

Donderdag 23 maart 2017
Goede resultaten BAS judoka's bij Fuyiama toernooi Diemen
Foto: BAS Budo - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Zondag 19 maart gingen vier judoka's van BAS Budo naar Diemen. 's Morgens mocht Gossee Winnubst de spits afbijten. Dat hij steeds meer de smaak van het wedstrijdjudo te pakken krijgt, was te merken. Vol overtuiging ging hij zijn wedstrijden dan ook tegemoet. Uiteindelijk wist hij van de drie partijen twee wedstrijden te winnen, wat hem een verdiende 2e plaats opleverde.

's Middags was het de beurt aan Yorben de Waal en Sander Commandeur. Nadat de organisatie alle poules in orde had gemaakt, gingen beide judoka's los. Beiden zaten in een poule met sterke tegenstanders, waardoor concentratie en focus noodzakelijk waren tijdens hun wedstrijden om niet tegen een verlies partij aan te lopen. Bij Yorben werd de focus even verstoord wat hem een verlies partij opleverde. De rest van het toernooi bleef hem dit parten spelen met als uiteindelijk resultaat een derde plaats. Sander had zijn concentratie en focus helemaal in onder en was niet van zijn stuk te brengen door zijn tegenstanders. Dit resulteerde voor hem in een eerste plaats.

Aan het eind van de middag was het de beurt aan Goewan Winnubst. Ook voor hem gold dat hij zijn koppie erbij moest houden. Na twee gewonnen partijen werd er een partij verloren, wat hem een deuk in het zelfvertrouwen opleverde. De laatste partij moest dan ook gewonnen worden om de eerste plek te behalen. Na veel aanvallend judo wist hij de verdedigend judoënde tegenstander te werpen en de partij de beslissen met een wazari, met dus de eerste plaats als gevolg.

Al met al kunnen de judoka's terugkijken op een geslaagd toernooi en weer toewerken naar de volgende uitdagingen. Voor aankomende weken kunnen de judoka's van BAS namelijk nog veel wedstrijden judoën. Zo is er op 1 april het Puntentoernooi bij Judo school Dijk in Kampen (inschrijving gesloten). 8 april ABK toernooi bij ASVD Budo in Dronten (opgave nog mogelijk), 13 & 14 mei Amsterdam Judo Event (opgave nog mogelijk) en 20 mei het ABS Toernooi in Dronten (inschrijving gesloten).

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.8 °C
  • 0.0 mm
  • 7.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top