Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Cultuurhistorische excursie in Biddinghuizen

Dinsdag 28 maart 2017
Cultuurhistorische excursie in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Na het succes van vorig jaar, met 52 deelnemers, organiseert Sport in Dronten ook in 2017 samen met geschiedschrijving Dronten een excursie in de buurt. "Excursie in de buurt" is een cultuurhistorische wandeling langs de belangrijke beelden en monumenten van de kern Biddinghuizen.

De wandeling staat gepland op donderdag 13 april en start om 19.00 uur bij het Koetshuis in Biddinghuizen, het tweede dorp waar de wandeling georganiseerd wordt.

"Deze cultuurhistorische wandeling brengt ons weer op nieuwe plaatsen en er komen weer andere mooie verhalen naar voren", vertelt André Warners van Sport in Dronten. Op de helft van de wandeling wordt er een korte pauze ingelast waar u een kopje koffie of thee wordt aangeboden. "Om iedereen die vorig jaar al heeft meegelopen een beetje te verassen is voor een andere opzet gekozen. Zo wordt er onder andere met oud fotomateriaal gewerkt wat u uiteraard na de excursie mee naar huis mag nemen", besluit Warners.

De kosten voor deze cultuurhistorische wandeling bedragen €2.50. Aanmelden is verplicht en kan via andre@sportindronten.nl of via a.warners@meerpaal.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Geschiedenis Biddinghuizen
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top