Teakhouten meubelen PolderTEAK
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa

Blauwbaarden enteren de Voorhof

Vrijdag 7 april 2017
Blauwbaarden enteren de Voorhof
Foto: Piratenkoor De Blauwbaarden

BIDDINGHUIZEN - Piratenkoor de Blauwbaarden organiseert op zaterdag 8 april een Enteravond in kerk- en zalencentrum de Voorhof. De avond is een muzikale avond voor de partners van de koorleden, sponsoren en voor "De vrienden van De Blauwbaarden".

"We willen onze sponsoren en vrienden laten zien en horen wat wij doen met hun onmisbare financiële steun", vertelt één van de koorleden. Het koor zal tijdens de avond weer uit volle borst zingen en nieuwe liederen laten horen. "Uiteraard komen ook de bekende, oudere stukken aan bod".

Jeugdorkest Maris Sonores en verrassing
Het jeugdorkest van Maris Sonores zal een gedeelte van de avond voor hun rekening nemen. Dit jeugdorkest bestaat sinds 2001. In deze avond zit bovendien een "verrassingselement" verwerkt.

Kaartverkoop
Entreekaarten kosten € 5,00 en zijn te koop bij Boekenhuys van der Walle en op de avond zelf aan de zaal, mits voorradig. Aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Ook vriend worden?
U kunt vriend worden van De Blauwbaarden:
* U ontvangt 3 keer per jaar een nieuwsbrief met wetenswaardigheden over het koor.
* Gratis toegang tot de Enteravond.
* Korting op de entreeprijs bij een festival of een concert.
* Vanaf € 10,00 per jaar/p.p. bent u "Vriend van" dit leuke en gezellige koor !

Repetities en gezellige nazit
De Blauwbaarden repeteren elke woensdagavond van 20.00-22.00 uur in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor wordt muzikaal begeleid door een aantal accordeonisten, drummer en saxofonist. Veel piraten sluiten de repetitieavond af met gezellige nazit en een drankje in de foyer bij Henk & Ria Potgieter. Hun gastvrijheid staat ook dan hoog in het vaandel. Heeft u interesse? Kom een keer vrijblijvend langs om een repetitie bij te wonen.

Informatie
Voor meer informatie kunt u mailen naar info@blauwbaarden.nl en kijk ook eens op de website www.blauwbaarden.nl. Ook kan het koor op verzoek een optreden verzorgen. Mail dan voor informatie maar optreden@blauwbaarden.nl.

De Blauwbaarden / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Piratenkoor De Blauwbaarden
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top