Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
PolderTEAK PolderTEAK
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen

Feestelijke enteravond Blauwbaarden

Zaterdag 8 april 2017
Feestelijke enteravond Blauwbaarden
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Piratenkoor De Blauwbaarden heeft vanavond een muzikaal schot in de roos gemaakt tijdens de Enteravond in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Het koor bracht met gastmuzikanten een afwisselende avond.

Het concert werd voor het grootste deel natuurlijk gevuld door piratenliederen. Soms ingetogen melancholisch Iers, en soms groots uit volle borst, zoals tijdens Sloop John B van The Beach Boys. Maar altijd karakteristiek meerstemmig en met overtuiging.
De avond kende volop afwisseling. De starters van Maris Sonores (SMS) speelden twee blokken van in totaal 5 nummers. Het jeugdorkest liet zich van haar beste kant zien en dirigent Arjan Rutte kan trots zijn op de vooruitgang die deze jonge muzikanten boeken. Het eerste blok was ronduit indrukwekkend.


Tijdens het tweede blok van SMS werd samengespeeld met De Blauwbaarden. Glory Halleluja werd volop meegezongen door de zaal.

Eerder op de avond was er al een verrassingsoptreden van De Muiters. Drie van de piraten hadden zich voor de gelegenheid verkleed en werden muzikaal ondersteund door vijf muzikanten uit (de omgeving van) Biddinghuizen.


De avond biedt hoe dan ook aanknopingspunten voor muzikaal Biddinghuizen. Veel samenwerking tussen verschillende muzikanten, smaakt naar meer.

Klik hier voor alle foto's

Redactie BHZNet.nl

Fotoboeken:


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Piratenkoor De Blauwbaarden
PolderTEAK
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek Voorhof
Terrascompleet.nl
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top