Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

BAS Tennis organiseert Pinkstertoernooi

Maandag 17 april 2017
BAS Tennis organiseert Pinkstertoernooi
Foto: BAS Tennis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Voor de achttiende keer wordt vanaf donderdag 1 juni 2017 tot en met maandag 5 juni 2017 bij BAS Tennis op het tenniscomplex sportpark De Schelp in Biddinghuizen het traditionele Pinkstertoernooi gehouden.

De organisatie verwacht dat er ook dit jaar weer veel leuke en spannende wedstrijden worden gespeeld in de Dubbel en de Mix 17+. Ook wordt er een  ouder/kindpoule georganiseerd. Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin.
 
G-Art als goed doel
Ook dit jaar, net als alle voorgaande jaren, gaat de opbrengst van het tennistoernooi naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor G-Art. G-Art houdt zich bezig met de promotie, verkoop en uitleen van kunst. Deze kunst is gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking: "De G-Stars". De G-Stars werken in verschillende ateliers in de regio. Zij krijgen begeleiding van professionele kunstenaars, zo kunnen zij hun artistieke talent ontwikkelen. G-Art is een bedrijf zonder winstoogmerk. De winst van de verkochte kunstwerken stroomt weer terug naar de ateliers. Zij kunnen daardoor weer materialen aanschaffen of kunstenaars aannemen en deze een volwaardige werkplek bieden in onze samenleving.

Begrip
In Biddinghuizen is het Pinkstertoernooi een begrip. Velen hebben de agenda al geblokt, ook al zijn er "geen" punten te verdienen. Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennisvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven
Opgeven voor het toernooi kan via www.toernooi.nl  -> Pinkstertoernooi 2017 of via deze rechtstreekse link.
Sinds 14 april is BAS Tennis niet alleen in het bezit van vijf tennisbanen, maar ook van een padelbaan. Geïnteresseerd of nieuwsgierg? Kom gerust langs tijdens het Pinkertoernooi om u uitgebreid te laten informeren.

BAS Tennis / Redactie BHZNet.nl 

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top