0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Programma Koningsdag Biddinghuizen

Woensdag 19 april 2017
Programma Koningsdag Biddinghuizen
Foto: Dorpsbelangen Biddinghuizen - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Donderdag 27 april aanstaande is het Koningsdag. Ook dit jaar organiseert Stichting de IJsvogel diverse activiteiten voor de inwoners van Biddinghuizen. In dit bericht vindt u het programma voor deze dag.

Het programma voor dit jaar is als volgt:

Vlaghijsen
Om 9.00 uur hijsen de scouts van de Osbornegroep de Nederlandse driekleur op het Plein. Dit in aanwezigheid van burgemeester Aat de Jonge en de veteranen. Het Wilhelmus wordt door Maris Sonores ten gehore gebracht.

Versierde fietsoptocht
Aansluitend aan het vlaghijsen is er een versierde fietsenoptocht voor de jonge Biddinghuizenaren. De optocht vertrekt onder muzikale begeleiding van Maris Sonores voor een toer door het dorp. Ook dit jaar is er een jury aanwezig die op zoek gaat naar de mooiste creaties. De toer eindigt op het Plein.

Oranjekoek
Na afloop van het vlaghijsen is er de gelegenheid om op het Plein, tegen vergoeding, te genieten van een kopje koffie of thee en een oranjekoek van Bakkerij Tietema. Hierbij geldt het principe "Op = op".

Vrijmarkt
Van 8.00 tot 13.00 uur is er de gelegenheid om van uw spulletjes af te komen of juist een "pareltje" te op de kop te tikken op de vrijmarkt. Deze vindt plaats rondom de winkels. Mocht u niet van uw spullen afkomen, bewaar ze dan vooral voor de kofferbakmarkt tijdens de Opdreef-week en laat ze niet achter.

Middagprogramma
Over het middagprogramma schrijft De IJsvogel: "De afgelopen jaren zien we dat veel Biddinghuizenaren 's middags activiteiten buiten het dorp opzoeken. De bezoekersaantallen op de middagactiviteiten zijn de afgelopen jaren flink teruggelopen. Als bestuur hebben we daarom besloten dit jaar 's middags geen activiteiten te organiseren".

De stichting is altijd op zoek naar goede ideeën. Mocht u deze hebben voor de Koningsdag van 2018 of heeft u een andere vraag of opmerking? Dan kunt u contact opnemen via info@ijsvogel.net. Meer informatie vindt u op http://www.ijsvogel.net.

Redactie BHZNet.nl / Stichting De IJsvogel

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Koningsdag
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top