Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

ACV De Flintstones klaar Koningscross

Woensdag 26 april 2017
ACV De Flintstones klaar Koningscross
Foto: ACV De Flintstones - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande donderdag wordt op het Van Werven Circuit in Biddinghuizen de Koningscross gehouden. De afgelopen weken heeft Autocrossvereniging De Flintstones en haar vrijwilligers de handen laten wapperen om de crossbaan weer te prepareren tot een perfecte staat.

De laatste voorbereidingen zijn in volle gang om de coureurs en het publiek ook dit jaar weer te voorzien van een fantastische dag.

Alle klassen vol
De organisatie is blij om mede te mogen delen dat alle inschrijvingen voor alle klassen vol zitten. Vanwege het grote deelnemersveld wordt er in een aantal klassen in blokstart gestart. Coureurs worden hier in meerdere rijen achter elkaar opgesteld, waardoor er nog harder gestreden moet worden voor de eerste plek.

"Donderdag hopen de zonnestralen Biddinghuizen te bereiken", vertelt Daan Munster van De Flintstones, "maar vergeet geen warme kleren aan te doen. Cateringservice Jan de Vries beschikt over genoeg warme dranken en snacks en staat klaar om jullie allen een warme dag te schenken!"

ACV De Flintstones kijkt uit naar een mooie dag, de cross zal beginnen om 10:00 uur en de finales zullen verreden worden om 17:00 uur. Kijk voor meer informatie op http://www.deflintstones.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Fruit vers aan huis bezorgd
Fruithandel Van Beek
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top