Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Peter Evers Peter Evers
Kjell's Opslag Kjell's Opslag

Pinkstertoernooi tennis ook met padeltoernooi

Dinsdag 9 mei 2017
Pinkstertoernooi tennis ook met padeltoernooi

BIDDINGHUIZEN - Voor de achttiende keer wordt vanaf donderdag 1 juni tot en met maandag 5 juni bij BAS Tennis op het tenniscomplex sportpark De Schelp in Biddinghuizen het traditionele Pinkstertoernooi gehouden. De organisatie verwacht dat er ook dit jaar weer veel leuke en spannende wedstrijden worden gespeeld in de Dubbel en de Mix 17+.

Ook wordt er een ouder/kindpoule georganiseerd ("Ouder" kan ook een grootouder zijn). Bovendien zijn er weer diverse activiteiten voor het hele gezin.

Padeltoernooi 
Omdat BAS Tennis sinds 14 april in het bezit is van een padelbaan wordt er een mini-padeltoernooi georganiseerd. Iedereen kan zich inschrijven. Wie geen padelracket heeft, kan er ter plaatse één lenen van de vereniging.

Goed doel 
Ook dit jaar, net als alle voorgaande jaren, gaat de opbrengst van het tennistoernooi naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor G-Art. G-Art houdt zich bezig met de promotie, verkoop en uitleen van kunst. Deze kunst is gemaakt door kunstenaars met een verstandelijke en/of psychische beperking: "De G-Stars". De G-Stars werken in verschillende ateliers in de regio. Zij krijgen begeleiding van professionele kunstenaars, zo kunnen zij hun artistieke talent ontwikkelen. G-Art is een bedrijf zonder winstoogmerk. De winst van de verkochte kunstwerken stroomt weer terug naar de ateliers. Zij kunnen daardoor weer materialen aanschaffen of kunstenaars aannemen en deze een volwaardige werkplek bieden in onze samenleving.

Begrip
In Biddinghuizen is het Pinkstertoernooi inmiddels een begrip. Velen hebben de agenda al geblokt, ook al zijn er "geen" punten te verdienen Kenmerkend aan dit toernooi is dat iedereen kan meedoen. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van een tennisvereniging. Ondanks dat er flink gestreden wordt op de baan, staat uiteindelijk de gezelligheid en de opbrengst voor het goede doel voorop.

Opgeven voor het toernooi, ook voor het mini-padeltoernooi, kan via www.toernooi.nl  -> Pinkstertoernooi 2017. Bij aanmelden geldt het principe: VOL = VOL. Het toernooi staat bekend als een gezelligheidstoernooi. Kom gerust langst en geniet van diverse activiteiten, wellicht onder het genot van een hapje en een drankje.

BAS Tennis 

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Tennis
Joy 4 Life
Joy 4 Life
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.5 °C
  • 0.0 mm
  • 13.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Biddinghuizen Actueel Biddinghuizen Actueel Bent u al donateur?
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top