Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb

Janny van Dam in actie tegen dunne vezel neuropathie

Dinsdag 9 mei 2017

BIDDINGHUIZEN - Janny van Dam uit Biddinghuizen is een actie gestart om geld op te halen voor onderzoek naar dunne vezel neuropathie, een grillige spier/zenuwziekte. De inwoonster kampt zelf met de ziekte en zet zich in voor onderzoek hiernaar.

Momenteel is er niets tegen de ziekte. Via het Prinses Beatrix Fonds hoopt Van Dam onderzoek naar de ziekte mede te financieren. "Ik doe mee met de challenge voor mei en mijn streven is 500 euro bij elkaar te halen", vertelt Van Dam aan BHZNet.nl. "Een ieder die wil doneren kan dat via onderstaande link doen. Zij kunnen via iDEAL betalen en een persoonlijke boodschap achterlaten".

Progressieve ziekte
Dunne vezel neuropathie is een nog vrij zeldzame, progressieve zenuwziekte. "Helaas ben ik ook door deze slopende ziekte getroffen. Aangezien er verder nog geen behandeling voor is, maar uitsluitend zware pijnstilling die de scherpe randjes ervan afhaalt, is het binnenhalen van geld voor meer onderzoek hard nodig", schrijft Van Dam op de actiepagina.

Van Dam heeft tot nu toe €257,= opgehaald, iets meer dan de helft van haar streefbedrag. Doneren kan via https://dvn.spieractie.nl/actie/janny-van-dam.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Goede doelen
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top