Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

IJsvogel kijkt terug op fantastische week

Maandag 22 mei 2017
IJsvogel kijkt terug op fantastische week
Foto: Stichting De IJsvogel

BIDDINGHUIZEN - Vorige week werd in Biddinghuizen de feestweek gehouden, met onder andere de avondvierdaagse, kermis en het sluitstuk het OpDreef muziekfestival. Stichting de IJsvogel kijkt terug op "een fantastische week", zo laat de organisatie weten in een persbericht.

De avondvierdaagse werd grotendeels onder een stralend zonnetje gelopen. De IJsvogel: "Een enkele blaar mocht de pret niet drukken bij de lopers die op vrijdagavond onder begeleiding van het dweilorkest Schateiland door heel veel mensen enthousiast werden binnengehaald op het evenemententerrein aan de Verlengde Baan". Na de intocht begon de kinderdisco.

Sinds woensdagmiddag was er een kermis in het dorp waar het iedere avond gezellig druk was en iedereen zich kon uitleven aan al het vermaak dat daar geboden werd. Zaterdag begon met de kofferbakmarkt en braderie en veel spullen veranderden hier van eigenaar. "Helaas zorgde een bui 's middags voor een nat pak voor de vele verkopers en bezoekers, maar dit mocht voor de meesten de pret niet drukken", schrijft De IJsvogel.

Net als 's morgens bij de oude brommertjes, was het 's middags bij het Media lab van de politie, de stand van de gemeente en de auto's van de brandweer gezellig druk. Zaterdagavond werd het OpDreef muziekfestival gehouden. Coverbands No-Stress en Driven deze vermaakten het aanwezige publiek met hun gezang.


De frikandellenwedstrijd had een recordaantal inschrijvingen. "Helaas waren er mensen die zich wel hadden ingeschreven, maar niet kwamen opdagen". De winnaar van de vorige edities werd dit jaar derde maar verbeterde zijn oude record wel. De uiteindelijke winnaar werd met 24 frikandellen Viktor Kamstra uit Kampen.

Stichting de IJsvogel wil de vele sponsors en vrijwilligers bedanken voor hun hulp op wat voor manier dan ook voor/tijdens/na deze week: "want zonder hen zou het niet mogelijk zijn geweest om deze week te organiseren".

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Feestweek
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Stichting De IJsvogel
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top