Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Dode vrouw Veluwemeer in Opsporing Verzocht

Dinsdag 23 mei 2017

BIDDINGHUIZEN - Vanavond besteedt het televisieprogramma Opsporing Verzocht aandacht aan de vrouw die op dinsdag 30 april werd gevonden in het Veluwemeer bij Biddinghuizen. Ondertussen is duidelijk geworden dat het gaat om de 43-jarige Esther Paul uit Almere.

Uit sectie op het lichaam bleek al snel dat ze door een misdrijf om het leven was gekomen. Een voorbijganger vond haar 's ochtends in het water aan de Harderdijk. De Stentor meldde gisteren dat Paul ondergedoken zat op een camping in Biddinghuizen. "De plek waar de vrouw is gevonden, is ongeveer acht kilometer van de camping waar ze verbleef", schrijft de Stentor. "De politie kan niet ingaan op de reden waarom de vrouw ondergedoken zat. Wel is bekend dat de vrouw op zaterdag rond 17.00 uur nog in leven was".

Twee weken geleden schreef De Stentor in een ander artikel dat Esther Paul de ex was van Frank Jan G. "één van Nederlands grootste hasjkwekers", aldus De Stentor.

Het onderzoeksteam van de politie zoekt nu getuigen die haar nog in leven hebben gezien en hoopt dat de uitzending bij Opsporing Verzocht hieraan bijdraagt. Het programma van Avrotros wordt dinsdag 23 mei uitgezonden om 20.30 uur op NPO 1. De herhaling is woensdag 24 mei om 11.30 uur op NPO 2.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politieberichten
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Radio - TV
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top