AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Jubileumcross ACV De Flintstones

Dinsdag 30 mei 2017
Jubileumcross ACV De Flintstones
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - In het weekend van 30 juni en 1 juli viert autocrossvereniging de Flintstones uit Biddinghuizen haar 45 jarig jubileum op het Van Werven circuit in Biddinghuizen.

Wat 45 jaar geleden begon op de Fazantendreef in Dronten is uitgegroeid tot een groot autosport spektakel. Dit jaar staat het 45-jarig jubileum op de agenda voor het weekend van 30 juni en 1 juli op het Van Werven circuit in Biddinghuizen

De organisatie wil dit bijzondere evenement niet zomaar voorbij laten gaan en viert dit op een speciale manier met een avond- en dagcross & tentfeest.

Op vrijdag 30 juni zullen alle coureurs arriveren op het campingterrein en zal om 20.30 uur de avondcross van start gaan met maar liefst 60 deelnemende auto's.

De organisatie van de Flintstones en oud-bestuursleden van de J19Nu hebben de handen ineen geslagen om na de avondcross een (openbaar) tentfeest neer te zetten, waar oud en jong kan genieten van de muziek en gezelligheid.

Op zaterdag 1 juli zullen vanaf 11:00 uur de normale klassen van start gaan. Er is veel belangstelling om deel te nemen aan deze cross.

De kleine crossfans kunnen (gratis) gebruik maken van een springkussen, bungee trampoline en een draaimolen.

De organisatie en haar vrijwilligers zijn druk in de weer om alle voorbereidingen te treffen en staan altijd open voor nieuwe mensen die hun steentje willen bijdragen.

"Het belooft een mooi tweedaags evenement te worden waar nostalgie en autocross gepaard gaan, ACV De Flintstones ziet jullie graag tegemoet om samen met jullie dit speciale moment te vieren." aldus De Flintstones.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top