Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Wegwerkzaamheden in Biddinghuizen

Donderdag 1 juni 2017
Wegwerkzaamheden in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 6 juni worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd in Biddinghuizen. Inwoners kunnen hier hinder van ondervinden. Daarom hierbij een korte uitleg/opsomming van de werkzaamheden, zodat u er rekening mee kunt houden als u van huis vertrekt of in het dorp aankomt.

De werkzaamheden worden gedaan in het gebied rondom de Havenweg, de Baan, Het Erf en de Achterbaan. Er worden delen van het riool vervangen. Tegelijk worden er nieuwe fietspaden en verkeersdrempels aangelegd en er worden wegen opnieuw geasfalteerd aan de Baan, Havenweg en Het Erf.

Afsluitingen
De Havenweg zal tijdelijk, aan beide zijden vanaf de Havenkant, voor al het verkeer worden afgesloten, enkel de bedrijven zijn bereikbaar via een rijplatenbaan in de bermen. Voor het fiets- en rijverkeer zal bij werkzaamheden aan de Baan een omleiding plaatsvinden. De buslijnen zullen ook tijdelijk worden omgeleid over de Dreef. Door middel van goede en duidelijke bebording zullen de omleidingen worden aangegeven.

Educatief centrum en scholen
Deze werkzaamheden en afsluitingen hebben ook invloed op de verkeersbewegingen en veiligheid rondom het Educatief Centrum. Ouders van schoolgaande kinderen hebben een bericht ontvangen van de scholen met een uitleg en tips.

Bij werkzaamheden aan de Havenweg zal de verbinding voor al het verkeer van en naar de school niet mogelijk zijn via de Havenweg. De uitgang van de parkeerplaats van het Educatief Centrum aan de Havenweg is dan ook afgesloten. Er zal een tijdelijke uitrit worden gemaakt ter hoogte van Bakkerij Tietema. De eenrichtingsverkeer-regel is dan nog steeds van kracht, alleen de uitrit is tijdelijk verplaatst.

Voor bouwvak afgerond
De verwachting is dat de werkzaamheden voor de bouwvak (deze start op 7 augustus, in week 32) zijn afgerond. "Ondanks de hinder die het dorp er aan kan hebben is dit project ter verbetering van de infrastructuur in het dorp, dus heb begrip voor de aangepaste, tijdelijke situatie en hinder", schrijft Dorpsbelangen in een persbericht.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Basisscholen
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.1 °C
  • 0.0 mm
  • 18.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top