Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Zeven BAS Budo-winnaars bij ABK-toernooi

Dinsdag 20 juni 2017
Zeven BAS Budo-winnaars bij ABK-toernooi

BIDDINGHUIZEN - Zaterdag 17 juni organiseerde BAS Budo haar ABK-toernooi. Aan dit toernooi doen van oorsprong de judo verenigingen uit de gemeente Dronten mee, maar is sinds enige tijd uitgebreid met JSL uit Lelystad.

's Morgens in aller vroegte waren de vrijwilligers al druk in de weer om de dojo in orde te maken voor de 84 judoka's die zich opgegeven hadden. Zodoende kon om klokslag 8:30 begonnen worden met de wedstrijden.

Troostende woorden
Ondanks de hoge temperaturen werd er flink gestreden voor de medailles. Het ABK is namelijk, in tegenstelling tot het Sterrentoernooi, een "gewoon" toernooi waarbij het daadwerkelijk gaat om winnen en verliezen. En dat was te merken, zo moesten er links en rechts ook wel wat troostende woorden worden gesproken om de teleurstelling weg te nemen, maar klonk ook veelvuldig applaus en een 'oeh' of een 'ah' van enthousiasme. Uiteindelijk gingen alle judoka's met een medaille om de nek weer tevreden naar huis.


De resultaten van de judoka's van BAS waren als volgt:
1e plaats – Sander Commandeur, Simon Broekhuis, Laurens van Loenen, Gossee Winnubst, Lynn Peeters, Finn Burgers en Mik van Brussel.
2e plaats – Sander van Brussel, Niek den Teuling, Goewan Winnubst, Marika Starba, Qishaino Nahr en Daniël Trouwborst.
3e plaats – Dana Peeters, Dennis Hoelierhoek, Gershon Boerhoop, Jarik Scholtanus, Yorben de Waal, Kai Peeters, Jesse Commandeur, Puck van Eck, Lieve van Brussel, Rico Overwijk, Joey van der Holst, Julian de Vries en Stijn Jonker.

Laatste toernooi en bandexamens
Ook voor de judoka's zit het seizoen er bijna op. Over drie weken is er nog een ABK in Lelystad en de week er na het bandexamen, waarna de judoka's kunnen genieten van een welverdiende vakantie.

BAS Budo / Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek BAS Judo
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.8 °C
  • 0.0 mm
  • 8.3 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top