AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Adm. Financiële Advisering Kafa
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Q-dance viert derde lustrum Defqon.1

Woensdag 21 juni 2017
Q-dance viert derde lustrum Defqon.1
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Komend weekeinde wordt op het evenemententerrein bij Walibi Holland in Biddinghuizen de vijftiende editie van hardstyle-festival Defqon.1 gehouden; het vlaggenschip van organisator Q-dance. Het festival is ondertussen uitverkocht.

Jonas Schmidt, één van de oprichters van Q-dance en lead creative van Defqon.1, komt hierover uitgebreid aan het woord in een artikel op de website Entertainmentbusiness.nl.

Moeder aller hardstyle-events
Dancefestival Defqon.1 is vernoemd naar de term die het Amerikaanse leger hanteert voor de hoogste staat van paraatheid ('DEFCON'). Het evenement startte in 2003 op het Almeerderstrand, waar het tot 2010 jaarlijks terugkeerde. De ambitie om door te groeien, meer mensen te verwelkomen en er een meerdaags evenement van te maken, leidde ertoe dat het event in 2011 verhuisde naar het evenemententerrein naast Walibi Holland. Inmiddels zijn er ook Defqon.1-events in Chili en Australië, maar toch heeft Q-dance niet de ambitie om met het concept de hele wereld over te trekken. "De Nederlandse editie moet gewoon de moeder aller hardstyle-events blijven."

Het volledige interview is te lezen via deze link op Entertainmentbusiness.nl.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Defqon.1
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top