Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat

Al meer dan 750 deelnemers bij Biddinghuizer tourmanager

Woensdag 28 juni 2017

BIDDINGHUIZEN - Aanstaande zaterdag start in het Duitse Düsseldorf de Ronde van Frankrijk. Voor de zestiende keer organiseert BHZNet.nl een Tourmanager, een spel waarbij je een team kunt kiezen en daarna punten kunt verdienen tijdens deze wielerwedstrijd. Tot nu toe schreven al meer dan 750 mensen zich in.

Vanochtend is van de laatste ploeg aangegeven welke renners waarschijnlijk zullen starten. Dit betekent dat op dit moment alle 198 renners bekend zijn. Vrijdag worden daadwerkelijk de rugnummers bekend en is definitief wie zullen starten.

Biddinghuizer deelnemers
Traditioneel organiseert BHZNet een subleague voor deelnemers uit Biddinghuizen. Vorig jaar wist Martijn Weijers van 150 deelnemers uit Biddinghuizen de beste ploeg samen te stellen. Hij bleef Marco van Someren en Gerjan Westerhof voor in de eindstand.

Aanmelden of inschrijven kan nog tot en met zaterdag 15.00 uur. Wanneer als woonplaats Biddinghuizen wordt opgegeven, word je automatisch ingedeeld in de subleague voor Biddinghuizen. Kijk voor meer informatie en de regels op http://www.tourdefrancemanager.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top