Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Peter Evers Peter Evers

Jubileumcross ACV De Flintstones

Donderdag 29 juni 2017
Jubileumcross ACV De Flintstones
Foto: ACV De Flintstones

BIDDINGHUIZEN - Op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli staat Biddinghuizen in het teken van het 45 jarig jubileum van ACV De Flintstones.

Al weken lang zijn de medewerkers en organisatie in de weer om aankomend weekend de jaarlijkse autocross te organiseren. Dit jaar is het een tweedaags evenement en is er een avond- en dagcross & tentfeest.

Met een gereduceerd aantal deelnemers, meer dan 300 campinggasten en een hoog bezoekersaantal hoopt de organisatie dat dit een cross wordt voor in de boeken.

Er is een zeer gevarieerd aanbod aan klassen, wat een gegarandeerd spektakel zal opleveren. Er zullen 2 groepen junioren van start gaan in de tot 1400cc klasse. De toerwagens, sport en specialklassen zullen weer mooie snelheden bereiken en de vele duorijders en driewielers zullen weer zorgen voor sensatie.

Tijdens en na de avondcross kunnen bezoekers genieten van livemuziek en een feest-DJ in de feesttent en tijdens de dagcross kunnen bezoekers kijken naar de fanatieke strijd op de baan. De kleine crossers kunnen gebruik maken van een gratis springkussen, bungee trampoline en draaimolen of zich laten schminken.

Het crossterrein is toegankelijk op vrijdagavond vanaf 19:30-24:00 en de avondcross gaat van start om 20:30. Op zaterdag kunnen bezoekers vanaf 10:30 het terrein op en zullen de finales verreden worden vanaf 16:00 uur. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar tegen een prijs van €10 euro voor de vrijdag of de zaterdag, maar ook als combi-ticket te verkrijgen voor €15 euro. De toegang voor kinderen t/m 12 jaar kost €5 euro.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flintstones
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 8.1 °C
  • 0.4 mm
  • 7.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top