Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Update aanleg ondergrondse containers

Vrijdag 14 juli 2017
Update aanleg ondergrondse containers
Foto: Gemeente Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De afgelopen weken konden inwoners van Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant reageren op de concept locatieplannen van de ondergrondse containers voor restafval, die vanaf oktober in de gemeente Dronten worden aangelegd.

Dit kon door een van de vele inwonersavonden te bezoeken en/of door een zienswijze op de concept locatieplannen in te dienen. De inwonersavonden zijn druk bezocht: in totaal hebben zo'n 1000 inwoners uit alle kernen constructief meegepraat over de voorgestelde locaties en zijn er alternatieven besproken.

De ter inzage termijn voor de concept locatieplannen voor Biddinghuizen en Swifterbant is inmiddels verstreken. De bezwaartermijn voor het locatieplan van Dronten loopt nog door t/m 25 juli. Tot op heden zijn er zo'n 50 bezwaren binnengekomen.

Hoe verder?
Na de inzagetermijn beoordeelt de gemeente Dronten alle binnengekomen zienswijzen en worden, mits daar gegronde redenen voor zijn die binnen de richtlijnen passen, bepaalde locaties voor ondergrondse containers heroverwogen. Locaties waarvoor geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen op korte termijn al worden vastgesteld door het college. U wordt op de hoogte gebracht van het definitieve locatieplan van uw eigen wijk en wanneer de werkzaamheden voor de aanleg van de ondergrondse containers van start gaan.

Nieuwe ondergrondse containers hoogbouw in gebruik
Deze week hebben diverse bewoners van hoogbouw in Dronten, waar recent een ondergrondse container is geplaatst, hun nieuwe afvalpas ontvangen. Met deze afvalpas kunnen zij vanaf nu hun restafval in de ondergrondse containers deponeren die in overleg zijn aangelegd bij hoogbouwcomplexen van o.a. OFW en andere locaties.

Bron: Gemeente Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
F 0321-331014
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top