Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo

Trainingsdag voor ondernemende vrouwen

Vrijdag 21 juli 2017
Trainingsdag voor ondernemende vrouwen
Foto: 10 voor je dag - eigen foto

BIDDINGHUIZEN - Op 10 oktober aanstaande organiseren presentatietrainer Tineke Stuifzand van "10 voor je dag" (Biddinghuizen) en kleur- en stijladviseuse Nanda Otten van "Kleur uniek" (Zeewolde) een trainingsdag voor ondernemende vrouwen met als thema: "Zonder plankenkoorts jezelf presenteren". De dag wordt gehouden op een locatie in Zeewolde.

Het idee is ontstaan na elkaar diverse malen gesproken te hebben tijdens 'open coffee' bijeenkomsten in de regio. "Onze expertises vullen elkaar aan en zo ontstond het idee om een gezamenlijke dag te organiseren", vertelt Stuifzand.

Houding
De dag is in twee delen waarbij de eigen expertise en inbreng van Tineke en Nanda centraal staat. Tineke neemt het deel 'hoe sta je voor de groep' (bijvoorbeeld houding, stemgebruik) voor haar rekening. Nanda's onderdeel zal gaan over de uitstraling van je kleding en hoe je daarmee je boodschap kunt ondersteunen / een goede (eerste) indruk kunt maken.

Aan de trainingsdag zijn kosten verbonden. Er is plaats voor maximaal 12 ondernemende vrouwen. Aanmelden kan via deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top