Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Flevolamb Flevolamb

Martijn Tolhoek wint Tourmanager

Maandag 24 juli 2017
Martijn Tolhoek wint Tourmanager
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Na de overwinning afgelopen zondag van Dylan Groenewegen op de Champs-Élysées in Parijs kon definitief de stand worden opgemaakt bij de BHZNet.nl Tourmanager 2017. Martijn Tolhoek heeft het spel in Biddinghuizen gewonnen.

Tolhoek leidde de afgelopen dagen al in de subleague Biddinghuizen, waaraan dit jaar 144 dorpsgenoten deelnamen. De leidende positie gaf hij niet meer uit handen en op de slotdag werd het zo een soevereine overwinning. De winnaar van vorig jaar, Martijn Weijers, presteerde ook dit jaar goed en werd op 84 punten van de winnaar tweede. Het podium werd gecompleteerd door Isolde Roodselaar, die voldoende punten had verzameld om ook op de laatste dag de concurrenten onder haar voor te blijven. Eervolle vermeldingen waren er voor nummer 4 Sieberen Sybesma en nummer 5 Gerjan Westerhof.


Algehele ranglijst
In de algehele ranglijst speelden de Biddinghuizers dit jaar een bescheiden rol. Tolhoek eindigde als elfde, op meer dan 200 punten van de winnaar, team 'VVL' uit Neede. VVL stond de laatste 8 dagen al bovenaan en is daarmee een verdiende winnaar van de 1.454 deelnemers. Team 'Volharding' uit Nijverdal kwam op de slotdag wel heel dichtbij en scoorde 51 punten meer, maar kwam desondanks toch 11 punten tekort voor de eindzege. De winnaars van het spel krijgen een prijzenpot te verdelen van 60 euro en krijgen hierover binnenkort bericht.

Vueltamanager
Het was de zestiende keer dat in Biddinghuizen een Tourmanager werd georganiseerd. Het volgende spel staat alweer voor de deur. Op 19 augustus start de ronde van Spanje. BHZNet.nl organiseert dan een Vueltamanager, een vergelijkbaar spel, via www.vueltamanager.com.

De volledige uitslag van de Tourmanager vind je op http://www.tourdefrancemanager.com.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tour de France
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top