Flevolamb Flevolamb
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kjell's Opslag Kjell's Opslag
Peter Evers Peter Evers

ANWB beoordeelt sterren van campings

Dinsdag 25 juli 2017
ANWB beoordeelt sterren van campings
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De ANWB heeft een aantal campings in Biddinghuizen, Dronten en Zeewolde geïnspecteerd om te beoordelen of zij het aantal sterren dat zij hebben nog waard zijn. Daarbij is onder meer gekeken naar de hygiëne, het sanitair, de staat van de campingvelden, het restaurant en de sportvoorzieningen.

Hans Trebels bezoekt dit seizoen voor de ANWB totaal 55 campings. Maandagochtend was hij bij Molencaten Park Flevostrand, dat vorig jaar vijf sterren van de ANWB kreeg. De organisatie wil voor de website anwbcamping.nl nagaan of die beoordeling nog klopt. De eerste indruk van Trebels is dat de camping op hetzelfde niveau is gebleven, maar de definitieve score wordt na analyse van alle informatie vastgesteld. In november komen de nieuwste resultaten op de website.

Parkmanager David van der Werff van Molencaten Park Flevostrand werd pas kort van te voren ingelicht over de inspectie. Tijd om zich voor te bereiden was er dus nauwelijks. De camping bij Biddinghuizen merkt dat gasten steeds vaker boeken op basis van de beoordeling op de ANWB-website. Op de nieuwste uitslag moet de camping dus nog tot eind dit jaar wachten.

Bron: Omroep Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevostrand Molecaten
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Recreatie
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top