Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Ibiza-Markt bij BeachclubNu

Dinsdag 1 augustus 2017
Ibiza-Markt bij BeachclubNu
Foto: Hip & Happy events - rechtenvrij promotiemateriaal

BIDDINGHUIZEN - Op zondag 6 augustus aanstaande wordt bij BeachclubNu een Ibiza-markt gehouden. De markt maakt onderdeel uit van een reeks van achttien markten, georganiseerd door Hip & Happy events uit Barneveld. Deze organisatie is onder andere bekend van de hippiemarkten tijdens de #Lekkergaan festivals op Walibi Holland.

De Ibiza markt is geïnspireerd op de hippie markten van het eiland Ibiza. "Door het organiseren van Ibiza markten op centrale plekken in Nederland, brengt Hip & Happy Events het Ibizagevoel naar de locaties die tot op heden werden overgeslagen", schrijft de organisatie op haar website. "Op de Ibiza markt kun je terecht voor een exclusief aanbod van producten wat gerelateerd is aan Ibiza zoals; lifestyle, fashion, jewels, beauty maar ook voor een lekker drankje, hapje en heerlijke Ibizasounds".

Exclusiviteit
Op de markten vindt je 50 tot 80 aanbieders, afhankelijk van de locatie. "Door het aanbod klein te houden proberen wij exclusiviteit te bieden en zo ook de deelnemers een eerlijke kans tot verkoop te geven. Daarnaast vinden wij het ook sfeervoller en breiden we de markt uit met beleving zoals, handlezen, tarot readings, henna, bodypaint,muziek, kunst, eten & drinken en meer", schrijft Hip & Happy Events.

De markt op zondag 6 augustus duurt van 11.00 tot 17.00 uur. BeachclubNu vind je aan de Bremerbergdijk 10 in Biddinghuizen. De hippiemarkten tijdens #Lekkergaan op Walibi zijn nog op 2, 9, 16 en 23 augustus.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Beachclub NU
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.3 °C
  • 0.0 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top