Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap

Circus Bongo twee keer in Biddinghuizen

Donderdag 3 augustus 2017
Circus Bongo twee keer in Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Theatercircus Bongo doet tijdens hun Zomertoer 2017 twee keer camping Molecaten Flevostrand in Biddinghuizen aan. Behalve de voorstelling gisteravond, komt het gezelschap ook op zondag 13 augustus naar camping Flevostrand.

Theatercircus Bongo presenteert dit jaar 'Variété van weleer' gebaseerd op de nostalgische jaarmarkten anno 1939, ook bekend als Carnivale. Het gezelschap bestaat uit onder andere de verstomde omroeper, de El Hector van Nederland, vuurspuwers, een burleske paaldanseres en krachtpatsers die menselijke torens bouwen.Theatercircus
Circus Bongo is zich steeds meer gaan specificeren als theater circus en wordt dan ook sinds 2016 gepresenteerd als Theatercircus Bongo. Dit jaar reist het circus met een geheel nieuwe façade in de stijl van het programma Variété/Carnivale.

Meer informatie over het circus, vindt u op circusbongo.nl en op de Facebookpagina van het circus. De voorstelling op zondagmiddag 13 augustus is om 16.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa of in de voorverkoop.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Circus
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Flevostrand Molecaten
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top