Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Biddingringweg in september afgesloten

Woensdag 9 augustus 2017
Biddingringweg in september afgesloten
Foto: Provincie Flevoland, rechtenvrije afbeeldingen

BIDDINGHUIZEN - Delen van de Biddingringweg (N305) zijn toe aan onderhoud. De weg wordt in het najaar van 2017 vanaf de Larserweg (de weg langs Lelystad Airport) tot en met de kruising op 'De Bult' bij Biddinghuizen van nieuw asfalt voorzien.

Bovendien komen er rammelstroken en glasbollen zodat de weg weer voldoet aan de huidige provinciale normen. De werkzaamheden worden van 4 tot en met 29 september 2017 uitgevoerd.

Verkeershinder overdag
Het doorgaande verkeer tussen Dronten en Almere en inwoners van Biddinghuizen die richting Almere moeten, ondervinden gedurende vier weken last van de werkzaamheden. Omleidingsroutes lopen via de Rietweg en Larserweg. De B-weg naast de Biddingringweg (Biddingringpad) is niet te gebruiken, behalve door bewoners van de Zijdenettenweg, Kubbeweg, Hoekwantweg en Harderringweg.


Verkeershinder 's nachts
De grootste hinder is er voor nachtelijk verkeer. De kruising op 'De Bult' wordt in de nachtelijke uren aangepakt en verkeer van en naar Dronten zal dan moeten omrijden via de Elburgerweg/Oldebroekerweg. Verkeer richting Lelystad/Almere zal vanuit Biddinghuizen via de Bremerbergweg, Harderdijk, Harderbosweg en Ganzenweg moeten rijden.


's Nachts is de brug over het kanaal afgesloten voor wegverkeer

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top