Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Lowlandscampings eerder open

Maandag 14 augustus 2017
Lowlandscampings eerder open
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De vijfentwintigste editie van A Campingflight to Lowlands Paradise, die aanstaande donderdag begint, start extra vroeg. De campings en ingang gaan dit jaar al om 9.00 uur open. Daarmee verandert het festival steeds meer in een vierdaags festival.

De goede lezer had het al kunnen afleiden uit de informatie die wordt gegeven op de website van Lowlands: het leek erop dat de campings al om 9.00 uur open zouden zijn. Met het verschijnen van de bijlage van het NRC afgelopen donderdag was het al meer bevestigd. Vandaag komt de organisatie ook zelf met het nieuws naar buiten.

Spreiding
Deels zal het de spreiding van de bezoekersstromen ten goede komen; niet iedereen zal immers om 9.00 uur al voor de poort staan. Deels zorgt het ervoor dat de verkeersdruk weliswaar meer gespreid is, maar wel langer aanhoudt. Hoe dan ook gaat het festival op deze manier steeds meer vierdaags worden.

Programma
Vanwege een beperkte geluidsvergunning, staat de muziek op donderdag overal zacht. Wel is er al een programma, vanaf 12.00 uur. De grootste silent disco (de Heineken Stilte Show, dansen met koptelefoons op) is in Bravo van 17.00 tot 03.00 uur. Dollkraut (DJ-set), VENZ DJ, SIROJ, Wantigga en Juri Miralles & Moody Mehran draaien in Hacienda en X-Ray. Films draaien er ook al. In India draaien Eternal Sunshine of the Spotless Mind vanaf 21:00 uur en Nineteen Eighty-Four (film) vanaf 23:00 uur. Tot slot is er het nieuwe 24-uursgebeid 'ArmadiLLow'. Dit opent op donderdag om 12.00 uur en gaat pas weer op maandag om 12.00 uur dicht.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.7 °C
  • 0.0 mm
  • 21.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top