Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa

Nieuw hoofdpodium verrijking voor Lowlands

Vrijdag 18 augustus 2017
Nieuw hoofdpodium verrijking voor Lowlands
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op de vijfentwintigste editie van Lowlands werd niet alleen de indeling van het terrein aangepast (waarover later meer). De tent van het hoofdpodium Alpha werd volledig vernieuwd.

Festivaldirecteur Van Eerdenburg kondigde in de korte rondleiding al aan dat het vervangen van de Alphatent het zicht op het podium zou verbeteren. Dat blijkt inderdaad het geval. Bij het bekijken van de afsluiter van de vrijdag, The XX, maar ook eerder al bij het druk bezochte concert van Sean Paul kon vanaf alle kanten van de muziek worden genoten. "Wanneer je nu op één van de heuvels naar een concert kijkt, hoef je niet zoals anders op de schermen te kijken, maar kun je gewoon het podium zien", vertelt Mark Versteegt, die hier al een jaar of vijf komt. "Ook is het schitterend om boven de hoofden van mensen al die handen te zien bewegen, zoals vanmiddag bij Sean Paul".

Waar de tent zelf er 's middags wat eenvoudig uitziet en voor nu nog wel minder iconisch dan de oude blauw-gele tent (zoiets moet groeien), komt deze er in het donker al beter uit, wanneer de lampen tot ver van het podium afstralen. Zoals vanmiddag al te merken was, moet er nog wel iets verzonnen worden op de waterdichtheid. Bij regen blijken zowel de Alpha, als de vernieuwde Bravo niet volledig  waterdicht.

De optredens gaan nog een paar uur door en dan start de eerste volledige Lowlandsnacht, met de keuze uit onder andere reggae, techno of rap. Morgen meer over de terreinaanpassingen van Biddinghuizens grootste festival.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Lowlands
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 10.8 °C
  • 0.0 mm
  • 15.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2020
BHZNet Tourmanager 2020 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top